Bedrijfsuitjes

Mag u het personeelsfeest vieren? We willen u graag helpen met een unieke ervaring:

Forelvissen in onze vijvers in Maurik ( tegen het “Eiland van Maurik” aan). Steur, meerval of ander mooi witvis dit kunt u zelf doen als u een ervaren visser bent. Heeft u absoluut geen ervaring dan kunt u tegen een vergoeding les krijgen, het is absoluut de moeite waard.

Onze vijvers zijn van goede kwaliteit, uw bedrijfsuitje zal een succes worden! Afsluitend kunt u de vangst (door ons aangevuld met diverse mogelijkheden) zelf op de barbecue klaarmaken voor een heerlijke maaltijd.

Er zijn verschillende barbecue-arrangementen met daarbij voor elk wat wils.  Wilt u een heerlijke forel op de barbecue, dan is het vlees & vis arrangement misschien iets voor u. Culinair laat u zich verwennen met onze luxe barbecue waarbij u, naast heerlijke vleessoorten, ook gegrilde groentes en extra bijgerechten krijgt. In overleg is het mogelijk uw eigen barbecue-arrangement samen te stellen.

Wij regelen de vijver, de vissen, hengels, aas en een afsluitende maaltijd vanaf € 15,- per persoon. In overleg kunnen we daar drankjes (als frisdrank, koffie en bier) aan toevoegen.

Bel of e-mail ons om de mogelijkheden door te nemen.