Horeca

In onze tent of op terras heb je prachtig uitzicht over de vijvers. Je kunt daar terecht voor een kopje koffie of gezellig borrelen met vrienden. Tussen de middag of avond een lekker hapje eten. In de zomermaanden is de keuken van maandag t/m zondag open tot 20.00 uur.

 Klik hier voor onze menukaartOf zoek je iets voor bij jouw activiteit / arrangement!

Wilt u reserveren? Stuur ons een e-mail.

Wij proberen het voor iedereen aangenaam te maken, heerlijk eten aan de picknick tafel onder de mooie treurwilg of een lange tafel maken voor de gehele groep. Je vraagt het en wij maken het mogelijk.

Ons terrein is vrij toegankelijk.

In de zomer is het een  uitstekende locatie om af te huren voor een vergadering, teambuildingssessie, cursus of een familiefeestje. Neem hiervoor contact met ons op.

Eten & drank arrangementen

Deze extra’s maken jouw activiteit  nog completer:

  • Koffie/thee met appelgebak. Prijs: € 4,50 p.p.
  • Luxe slager hamburger-menu, met frietjes en consumptie.   Prijs: € 10,50 p.p. vanaf 10 personen.
  • Complete lunch met diverse belegde broodjes, soep van de dag en koffie/thee en Betuwse Appelsap.  Prijs: €13,95 p.p., vanaf 8 personen.
  • Compleet snackbuffet bestaande uit: friet, broodjes, frikandel, kroket, saté stokje en salade, diverse sauzen en consumpties. Prijs: € 15 p.p., vanaf 8 personen.
  • Bestaande uit: 4 stuks vlees p.p. met gerookte forel, buffetsalades, friet en stokbrood met kruidenboter en tapenades. Bij deze BBQ dien je zelf te grillen. Prijs: € 20,50 p.p., vanaf 10 personen.
  • Barbecue uitgebreid. Bestaande uit: 5 stuks vlees p.p. met gerookte (zalm)forel, uitgebreide buffetsalades, friet en stokbrood met kruidenboter en tapenades. aansluitend ijsbuffet.  Bij deze BBQ dien je zelf te grillen. Prijs: € 24,50 p.p., vanaf 10 personen (excl. drank)

Wilt u reserveren? Stuur ons een e-mail.