Over ons

over_ons

Wij stellen ons graag even voor: wij Jan van Kleef en Bertha Peters  zijn de  eigenaren van de forelvisserij in Maurik.  

Onze vijvers biedt uitdaging. Voor de ervaren sportvisser, maar ook voor de beginneling is het uitermate geschikt. Wij gunnen iedereen een spectaculair dagje uit met een mooie visvangst als resultaat.

Je kunt bij ons op (zalm)forel vissen en “Catch & Release” in de avonturenvijver. 

Naast de visvijvers is er een horeca gedeelte, met een prachtig terras uitkijkend op het water. Met veel plezier en energie hebben wij het in een nieuw jasje gestoken.  Klik  op onze menukaart wat we allemaal voor u hebben.

 

De forellen die nieuw  aangeleverd worden, plaatsen wij in aparte bassins. Vandaar uit gaan ze op de tijden dat de vissers ze nodig hebben in de natuurlijke vijvers. Hierdoor garanderen wij de vissers dat er een goede en constante kwaliteit van forel vissen en zalmforel zal zijn. 
 
Onze horeca ruimte is nu ook geschikt voor vereniging- en bedrijfsfeesten, wedstrijden, familiefeesten, kinderfeestjes (vraag er vrijblijvend naar)
Er is ruime parkeergelegenheid, hengels en aas zijn tegen betaling verkrijgbaar. Uiteraard is er een schoonmaaktafel aanwezig, zodat na het vissen de vis gelijk schoongemaakt kan worden. Graag helpen wij U bij het schoonmaken van de forel.
 

Huisregels:

– Eigen consumpties zijn niet toegestaan op het terrein
– Pinnen is mogelijk
– Wij beschikken over een oplaadpunt voor elektrische fietsen