Over ons

over_ons

Wij stellen ons graag even voor: wij zijn Jan van Kleef en Bertha Peters  vanaf 1 juni 2016  de nieuwe eigenaren van de forelvisserij in Maurik.  Waar u kunt forelvissen en “Catch & Release” in de avonturenvijver. Naast de visvijvers is er een horeca gedeelte, met een prachtig terras uitkijkend op het water. Met veel plezier en energie hebben wij het in een nieuw jasje gestoken.  Er is op dit moment ook een gezellige tent geplaatst.

 

nieuwe_opzet

De vijvers zijn allemaal  uitgebaggerd januari 2017,  er is een nieuwe opstelling gemaakt.

 De forellen die nieuw  aangeleverd worden, plaatsen wij in aparte bassins. Vandaar uit gaan ze op de tijden dat de vissers ze nodig hebben in de natuurlijke vijvers. Hierdoor garanderen wij de vissers dat er een goede en constante kwaliteit van forel vissen en zalmforel zal zijn.
Onze horeca ruimte is nu ook geschikt voor vereniging- en bedrijfsfeesten, wedstrijden, familiefeesten, kinderfeestjes (vraag er vrijblijvend naar)
Er is ruime parkeergelegenheid, hengels en aas zijn tegen betaling verkrijgbaar. Uiteraard is er een schoonmaaktafel aanwezig, zodat na het vissen de vis gelijk schoongemaakt kan worden. Graag helpen wij U bij het schoonmaken van de forel.

Huisregels:

– Eigen consumpties zijn niet toegestaan op het terrein
– Pinnen is mogelijk
– Wij beschikken over een oplaadpunt voor elektrische fietsen