Vijvers

Onze vijvers zijn ontstaan in 1914 door een dreigende dijkdoorbraak. Hierin zitten wellen waaruit natuurlijk stromend water komt.  Onze locatie is een prachtige visvijver voor jong en oud.  De forellen die uit onze vijvers komen zijn heerlijk van smaak omdat ze in de natuurlijke vijvers leven.

Afhankelijk van de water temperatuur kunt u bij ons het gehele jaar  vissen op de forel,  de  Meerval,  de Steur en Karpers.  Goed materiaal en ervaring is vereist.


We hebben drie mooie vijvers op ons terrein waarin we verschillende soorten vissen hebben. Alle vijvers worden voorzien van fris bronwater waardoor de kwaliteit van het water erg goed is.

Om u een indruk te geven bekijk hier de foto’s van de kinderen en volwassenen !

Onder begeleiding vissen is ook mogelijk  klik op  deze pagina  begeleiding vissen.

 

 Vijver 1

Onze grootste vijver die dicht bij ons gezellige restaurantje staat. Dit is onze grote forellenvijver waar u ook met grote groepen of juist individueel terecht kan.

Vijver 2

Vijver 2 ligt naast de eerste vijver en is geschikt voor kleinere groepen om bijv. onderling wedstrijden te houden.

Vijver 3

Vijver 3 is een avonturen vijver “Catch & Release”, er zitten 18 steurs van 4 tot 10 kg.  tot een lengte van 1,30 m.  en meervallen gemiddeld 6 kg met een lengte van 80 cm.  er is ook nog  ander witvis. Dus kom en ervaar het zelf wat je allemaal kunt vangen.